Wat is een split-topper?

Een split-topper is een tweepersoons matras waarbij de twee kanten afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn. Dit maakt een split-topper geschikt voor een tweepersoons elektrisch verstelbare boxspring. Heel handig dus als je zelf al wilt gaan slapen terwijl je partner nog even lekker gaat ontspannen en bijvoorbeeld een boekje gaat lezen.

De split-toppers bij Malles Interieur hebben net als de gewone toppers een perfect ligcomfort. Ze zijn bovendien geschikt voor elke tweepersoons elektrisch verstelbare boxspring. De split-topper is een uitstekende aanvulling op je boxspring en zorgt voor een optimale nachtrust. Zo wordt je altijd uitgerust wakker!

Voordelen van een split-topper bij Swiss Sense

De toppers bij Malles Interieur hebben een zeer goede kwaliteit en een lange levensduur. Wanneer je de verschillende zijden van de boxspring afzonderlijk van elkaar kunt verstellen in hoogte, is het wel zo fijn als de matras dat ook kan. Met de haast naadloze split-toppers bij Malles Interieur is dit mogelijk en kun je dus afzonderlijk van elkaar optimaal genieten van een perfect op jou aangepast ligcomfort. Nog een voordeel van een split-topper is dat de toppers niet van elkaar af kunnen schuiven. De split toppers zijn in verschillende maten en types beschikbaar. Dit maakt ze zeer geschikt als aanvulling op alle typen matrassen.

Ervaar zelf het comfort van een topmatras

De topmatrassen zijn leverbaar in verschillende maten. Zo verkopen we bij Malles Interieur een topmatras 180×200 en een topmatras 160×200. De splittoppers zijn beschikbaar in verschillende maten, diktes en materialen, waardoor er voor iedereen wel een geschikte topper is. Je ervaart echt een prima ligcomfort, doordat het matras een buitengewone elasticiteit heeft, zich aan je lichaamshouding aanpast en een erg goede drukverdeling heeft. De materialen die gebruikt worden zijn onder andere koudschuim, comfortschuim en traagschuim. Dit zorgt ook voor een langere levensduur van je split-topper en geeft je een betere algehele gezondheid, doordat je uitgerust weer wakker wordt.

Toont alle 6 resultaten

Splittopper Koudschuim 7 cm

Levertijd: 3 - 5 dagen  229,00 325,00

Splittopper Hybrideschuim 7cm

Levertijd: 3 - 5 dagen  235,00 355,00

Splittopper Koudschuim De Luxe 9 cm

Levertijd: 3 - 5 dagen  249,00 375,00

Splittopper Hybrideschuim De Luxe 9 cm

Levertijd: 3 - 5 dagen  275,00 409,00

Splittopper Nasa Traagschuim 7 cm

Levertijd: 3 - 5 dagen  275,00 415,00

Splittopper Nasa Traagschuim De Luxe 9 cm

Levertijd: 3 - 5 dagen  325,00 479,00